• Lorem ipsum

Wij hebben er voor gekozen om onze producten zo scherp mogelijk te prijzen en om alle overige kosten bij degene te plaatsen die ze maakt. Dat vinden wij de eerlijkste en meest overzichtelijke keuze. De verzendkosten worden dan ook apart gerekend en zitten niet verwerkt in de prijs van het product. En mocht je iets retour willen sturen dan kan dat natuurlijk, maar dat zul je dan zelf moeten betalen. Voordeel is dan wel dat wanneer je niets retour stuurt dat je daar dan ook niet voor betaald en er dus ook niets al voor een deel in de prijs is verrekend.

VERZENDEN

Alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst door ons aangeboden bij DHL. Normaliter zal DHL uw bestelling 1 werkdag nadat zij deze van ons hebben ontvangen voor het eerst aan u aanbieden. Zodra wij uw bestelling bij DHL hebben aangeboden, ontvangt u van ons een traceercode waarmee u uw bestelling kunt volgen. 

RETOURNEREN

U heeft het recht om na ontvangst van uw bestelling binnen 30 dagen een artikel te ruilen dan wel retourneren. De kosten voor het retour zenden komen voor rekening van de consument.

De goederen kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat. Ze moeten in dezelfde conditie verkeren als u de goederen ontvangen hebt en mogen niet gebruikt of gedragen zijn, anders dan noodzakelijk is om de maat van het artikel te controleren. Alle labels, stickers en of kaartjes dienen in dezelfde staat aan/op het artikel bevestigd te zijn als bij ontvangst van het artikel.

Wanneer u een artikel retour wenst te sturen, dan ontvangen wij graag een e-mail van u waarin u aangeeft wat u retour wenst te sturen en wat de reden is van de retourzending.

Wilt u er op letten dat u bij het retour te sturen artikel ook uw gegevens in de verpakking bijvoegt zodat wij kunnen achterhalen van wie de retourzending afkomstig is.

Ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retouren zullen door ons worden geweigerd.

Wanneer wij het artikel op de juiste wijze retour hebben ontvangen, dan zullen wij binnen 5 werkdagen het bedrag van de retour gestuurde artikelen aan u terugstorten.

Retour Adres: Magazijnweg 1A - 2404 CE - Alphen aan den Rijn