• Lorem ipsum

Wij hebben ervoor gekozen om onze producten zo scherp mogelijk te prijzen en om alle overige kosten bij degene te plaatsen die ze maakt. Dat vinden wij de eerlijkste en meest overzichtelijke keuze. De verzendkosten worden dan ook apart gerekend en zitten niet verwerkt in de prijs van het product. En mocht je iets retour willen sturen dan kan dat natuurlijk, maar dat zul je dan zelf moeten betalen. Voordeel is dan wel dat wanneer je niets retour stuurt dat je daar dan ook niet voor betaald en er dus ook niets al voor een deel in de prijs is verrekend.

VERZENDEN

Alle bestellingen die op werkdagen voor 16:00 worden geplaatst worden dezelfde dag door ons aangeboden bij PostNL of een andere vervoerder. Normaliter zal de vervoerder uw bestelling binnen twee werkdagen nadat zij deze van ons hebben ontvangen voor het eerst aan u aanbieden. Zodra wij uw bestelling bij vervoerder hebben aangeboden, ontvangt u van ons een code waarmee u uw bestelling kunt volgen. 

Verzendkosten zijn €5,- binnen Nederland en België. Bij een besteding van €75,- of meer is de verzending gratis.

RETOURNEREN

U heeft het recht om na ontvangst van uw bestelling binnen 30 dagen een artikel te ruilen dan wel retourneren. Ondergoed is uitgesloten van het retourrecht, om hygiënische redenen wanneer de verzegeling is verbroken.

De kosten voor het retour zenden komen voor uw rekening.

De goederen kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat. Ze moeten in dezelfde conditie verkeren als u de goederen ontvangen hebt en mogen niet gebruikt of gedragen zijn, anders dan noodzakelijk is om de maat van het artikel te controleren. Alle labels, stickers en of kaartjes dienen in dezelfde staat aan/op het artikel bevestigd te zijn als bij ontvangst van het artikel.

Wanneer u een artikel retour wenst te sturen, dan kunt u hiervoor gebruik maken van het meegezonden retourformulier.

Wilt u er op letten dat u bij het retour te sturen artikel ook uw gegevens in de verpakking bijvoegt zodat wij kunnen achterhalen van wie de retourzending afkomstig is.

Ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retouren zullen door ons worden geweigerd.

Wanneer wij het artikel op de juiste wijze retour hebben ontvangen, dan zullen wij binnen zeven werkdagen het bedrag van de retour gestuurde artikelen aan u terugstorten.

Retouradres:
degoedkoopsteoutlet.nl
Kuipersweg 8
3449JA  Woerden