• Lorem ipsum

Bij ons vind je van alles op het gebied van sportkleding. Daarnaast hebben we ook regelmatig leuke aanbiedingen voor casual kleding. Enkele bekende merken die je bij ons zult vinden zijn: Bjorn Borg, Brunotti, Protest, GSUS, Lacoste. Of je nu op zoek bent naar een trendy zwembroek, een nieuwe fitness outfit of gewoon een lekkere joggingbroek met bijpassende hoodie, er is keuze genoeg.

Wij kopen de restvoorraad en/of de sample collectie rechtsstreek op bij de merken. Daardoor hebben we helaas niet altijd alle maten op voorraad, maar kunnen we je wel verzekeren dat we de artikelen voor absolute topprijzen aan kunnen bieden.

Wij hebben er voor gekozen om onze producten zo scherp mogelijk te prijzen en om alle overige kosten bij degene te plaatsen die ze maakt. Dat vinden wij de eerlijkste en meest overzichtelijke keuze. De verzendkosten worden dan ook apart gerekend en zitten niet verwerkt in de prijs van het product. En mocht je iets retour willen sturen dan kan dat natuurlijk, maar dat zul je dan zelf moeten betalen. Voordeel is dan wel dat wanneer je niets retour stuurt dat je daar dan ook niet voor betaald en er dus ook niets al voor een deel in de prijs is verrekend.

Vanzelfsprekend bieden wij, naast topkwaliteit producten en verbazingwekkend lage prijzen, geen goede, maar een uitmuntende service. Dat begint uiteraard bij onze website, maar dat stopt pas wanneer jij als bezoeker of klant tevreden bent met je bezoek of aankoop.

Heb je vragen, of opmerkingen om onze service nog verder te kunnen verbeteren, schroom niet en laat het ons weten. Je kunt ons via de mail bereiken, wij staan je graag te woord!